Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
17.590 Ft
Menny.:db

Dailies Aqua Comfort Plus (90db) - napi lencse

Ár:
17.590 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Alcon
Szállítási díj: 1.207 Ft

Kapható választék:
Jobb szem (OD)
Jobb Átmérő (DIA):
Jobb Bázisgörbület (BC):
Jobb Dioptria (PWR):
Jobb Cylinder (CYL):
Jobb Tengely (AXIS):
Jobb doboz :
Bal szem (OS)
Bal Átmérő (DIA):
Bal Bázisgörbület (BC):
Bal Dioptria (PWR):
Bal Cylinder (CYL):
Bal Tengely (AXIS):
Bal doboz :
Menny.:db

Leírás

Kiszerelés: 90 db lencse / doboz

• Napi viselésű kontaktlencse

• Anyaga: Nelfilcon A

• Oxigénáteresztő képesség: DK/t 26

• Víztartalom: 69 %


Az ÚJ DAILIES Aqua Comfort Plus hármas hatású önnedvesítô rendszere - síkosít, nedvesít, felfrissít!


Tudta, hogy naponta meglepően sokat, átlagosan 14.000-et pislogunk? A  DAILIES® AquaComfort Plus™ kontaktlencse  egyedülálló, pislogásra aktiválódó, önnedvesítô rendszerével kiváló, egész napon át tartó kényelmet biztosít a viselôje számára.

Szállítás: 7 munkanap

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO:HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

Paraméterek

Bázisgörbület (DC) Min 8.7
Átmérő (DIA) Min 14
Dioptria (PWR) Max 6.00
Dioptria (PWR) Min -10.00
Dioptria (PWR) Lépésköz 0.25