Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Kontaktlencse webáruházunkat azzal a nem titkolt szándékkal nyitottuk, hogy azoknak is lehetővé tegyük a lencsék és egyéb hozzávalók vásárlását, akik esetleg olyan településen laknak ahol nincs látszerész szalon, vagy akik nem szeretnék a fél várost átutazni egy vásárlás miatt. Ugyanis weboldalunkon keresztül a rendelés pillanatok alatt megtörténik.

Az itt adott információk alapján azok is tudnak választani, akik esetleg még nem rendeltek ezen a módon. Ugyanis a kontaktlencse rendelés elvégzéséhez minden szükséges információ megtalálható az oldalon. Gyártók alapján is rá lehet keresni abban az esetben, ha ragaszkodunk egy bizonyos márkához. De a modellek alapján is elvégezhető a kontaktlencse rendelés.

Amennyiben mégis van kérdése a kontaktlencse rendeléssel kapcsolatban, úgy az oldal tetején lévő „Segítség a vásárláshoz” opció választ ad a leggyakoribb, ezzel kapcsolatos kérdésekre. A kontaktlencse rendelés mellett, ápolószerek is megtalálhatóak az áruházban, amelyek szintén fontos részei a lencsék ápolásának és karbantartásának.

A kontaktlencse rendelés során, a dioptriával rendelkező lencséknél a jobb és a bal szem dioptriája is megadható, így a pontos igény ismeretében, a megfelelő lencsét küldjük a megrendelő címére. A hagyományos, átlátszó lencséken kívül, különféle színes lencsék is rendelhetőek. Ezek között többfajta van, így aki ilyet szeretne érdemes körülnéznie. Vannak a szem színét kiemelő lencsék, de kaphatóak olyanok is, amelyek teljesen megváltoztatják a szemek színét. Ezek viseléséhez bátorság is kell, hiszen aki ezt a szemébe teszi, bizton számíthat az érdeklődő tekintetek sokaságára.

drdio.hu