Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A napi kontaktlencse használat előnyei

Aki kontaktlencsét visel, ha valamilyen érzékenysége van, arra a szemorvos általában felhívja a figyelmét. A legtöbben többfajta lencsét próbálnak ki és azt választják végül, ami számukra a legjobban beválik.

A legtöbb napi lencse havi, azaz harminc darabos kiszerelésben kapható. Ennél a terméknél színes lencsék is találhatóak, amelyeket általában alkalomszerűen viselnek. Ezek nem változtatják meg a szem színét, de kiemelik azt. Dioptriával rendelhetőek. A napi kontaktlencse ára arányaiban valamivel magasabbak a többi fajtánál, hiszen ezekkel a legkevesebb a gond, nem kell ápolni és nem szükséges semmilyen tisztító és tároló folyadékot vásárolni karbantartásukhoz.

Akinek nagyon érzékenyek a szemei, számukra általában ezt javasolják, hiszen itt van a legkisebb lehetőség a fertőzésre illetve bármilyen irritációra. A napi kontaktlencse is oxigénáteresztő, de mellette már megjelentek a hidrográdiens lencsék is. Ezen felül, a napi kontaktlencsék kínálatában AquaComfort nedvesítő anyaggal ellátott lencsék is kaphatóak. A nedvesítés hatására a lencsék viselete még nagyobb komfortérzetet biztosít a viselőjének. A gyártók egyre inkább törekszenek arra, hogy minél kényelmesebb viseletű lencsék készüljenek, és ez vonatkozik a napi kontaktlencsékre is. Hiszen napjaink technológiái lehetővé teszik, és ez idáig nem látszik a lehetőségek vége.

Amennyiben valaki több csomagot vásárol, általában valamilyen kedvezményt kap, vagy a szállítási díj elengedését, vagy egy-egy doboz kerül kevesebbe, mint az egyedi vásárlásoknál.