Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A kontaktlencse folyadék a higiénia miatt fontos

Akik úgy döntenek, hogy megszabadulnak a szemüvegtől és helyette kontaktlencsét használnak, az ő esetükben szükség van néhány szabály betartására. A legfontosabb a megfelelő higiénia kialakítása. A kontaktlencse folyadék egyik fő szerepe az, hogy a benne elhelyezett lencsét fertőtlenítse.

Ezen túl, az anyag rugalmasságának megőrzése, a kiszáradás megakadályozása is egy lényeges szempont. Aki kontaktlencsét visel, annak figyelnie kell arra, hogy semmiképpen ne legyen szennyeződés a lencsén, mivel az a szem gyulladásához vezethet. Amikor ki és berakásra kerül, akkor a kéz legyen a lehető legtisztább.

Éjszaka nem javasolt viselni kontaktlencsét alvás közben. Ez nem használ a szemnek. Ilyenkor kontaktlencse folyadékban kell tárolni, amely megfelelő körülményeket biztosít a lencsének a kiszáradás ellen és egyben fertőtleníti is azt. Ha szeretne vásárolni az interneten megfelelő kontaktlencse ápoló szereket, akkor webáruházunkban megtalálja a megfelelőt. Online szaküzletünkben törekszünk arra, hogy minden szükséges kiegészítőt forgalmazzunk, amire egy kontaktlencsét viselőnek szüksége lehet.

Áraink kedvezőek, a kiszállítás pedig gyors. Az átláthatóság kedvéért külön kategóriákba vannak sorolva az egyes termékek, így a kontaktlencse folyadékot is a megfelelő menüpont alatt találhatja meg. Fontosnak tartjuk, hogy kínálatunk folyamatosan bővüljön új termékekkel. A kontaktlencse folyadék, különféle ápolószerek, csakúgy mint minden egyes termékünk, részletes bemutatás mellett ismerhető meg virtuális polcainkon.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ápolószer