Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szüksége lesz kontaktlencse tartóra is!

Aki kontaktlencsét visel, annak néhány tényezőre figyelnie kell. Sosem szabad a meghatározottnál hosszabb ideig használni az adott lencsét, illetve bizonyos időközönként, pl. éjszakára, mindenképpen ki kell venni. Amikor nem használja, akkor kontaktlencse tartóba kell elhelyezni. Ilyenkor ápoló folyadékba javasolt tenni, amely nedvesen tartja a lencsét, anyagának rugalmasságát megőrzi, fertőtleníti.

Online áruházunkban lehetősége van arra, hogy mindent egyetlen helyen be tudjon szerezni nagyon kedvező árak mellett. Aki úgy dönt, hogy leteszi a szemüveget és inkább kontaktlencsét visel, annak figyelni kell kiemelten a higiéniával kapcsolatos szabályokra. Ezért soha nem szabad piszkos kézzel a kontaktlencsét kivenni, illetve behelyezni. Mindig a megfelelő ápoló folyadékot kell megvásárolni, amely a kontaktlencse tartóban való tároláskor szükséges.

 

Webshopunkban egy kontaktlencsét viselő személy mindent egyetlen helyen megtalál. Ennek köszönhetően széles vásárlói bázisra tudunk támaszkodni. Ha szeretne beszerezni kontaktlencse tartót, akkor ezt nálunk tegye meg. Abban az esetben, ha bármi miatt megakadna, vagyis nem tud dönteni, melyik termékünk lenne az Ön esetében az ideális választás, vegye fel szakemberünkkel a kapcsolatot, aki mindenben áll rendelkezésére. A kontaktlencse tartó mellett nagyon sok különleges termékünk is rendelkezésre áll, így multifokális vagy színes kontaktlencsét is tud vásárolni. Legyen Ön is elégedett vásárlóink egyike, hogy a kontaktlencse viselése minél könnyebb lehessen!