Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.900 Ft
Menny.:db

Hidro Health RGP1 (volt Durasol Cleaner ) 30ml

Ár:
1.900 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Disop SA
Szállítási díj: 1.207 Ft

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
HIDRO HEALTH DD (volt Naclens) 15ml szemcsepp HIDRO HEALTH DD (volt Naclens) 15ml szemcsepp
2.500 Ft 1.800 Ft
Naclens fehérjeoldó tabletta (10db) Naclens fehérjeoldó tabletta (10db)/Hidro Health Enzyme
3.500 Ft 2.900 Ft
Szívóka Szívóka
1.900 Ft
Durasol Multi 240ml + tok AKCIÓS (3 db = 9800,- Ft) Durasol Multi 240ml + tok AKCIÓS (3 db = 10800,- Ft)
12.870 Ft 10.800 Ft
Acuaiss ULTRA (tartósítószer mentes) Acuaiss ULTRA szemcsepp (tartósítószer mentes)
3.100 Ft 2.800 Ft
Menny.:db

Leírás

A Hidro Health RGP1 - 30 ml (volt Durasol Cleaner):  Kemény és félkemény (gázáteresztő) kontaktlencse tisztító folyadék napi intenzív tisztításra. 

Használata után a terméket le kell öblíteni, mivel szembe nem kerülhet!

Leöblítéshez a Durasol Conditionert ajánljuk. 


Szállítás: raktárról 

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A drdio.hu SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!