Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dispo BIO (2x1db) - szilikon-hidrogél - kontaktlencse

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Soflex
Szállítási díj: 850 Ft
Várható szállítás: 2021. október 28.

Leírás

   

!!! FIGYELEM !!! Ennek a terméknek a gyártása megszűnt!

Raktárkészletünkben még számos dioptria elérhető! Kattintson az "Ajánlatkérés" gombra, írja le milyen dioptriára lenne szüksége és kollegáink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot! 

HELYETTESÍTŐ TERMÉK:

https://drdio.hu/termek/drdio-air-2x1-db-szilikon--hidrogel-5306/

Kiszerelés: 2 db kontaktlencse
Víztartalom: 48%
Alapanyag: comfilcon A
Átmérő / BC: 14.0 / 8.6 mm
Dk/t (oxigénáteresztés): 168

Forgalmazó: Soflex Ltd UK.

A Dispo Bio kontaktlencse egy magas víztartalmú (48%) és igen magas Dk/t arányú kontaktlencse (160) Aquaform™ alapanyagból. Ez egy egyedülálló szilikon monomer, mely lehetővé teszi a magas oxigénellátást, valamint a hidrofil és szilikon komponensek hatékony nedvesítést biztosítanak.

A DISPO BIO 100% megegyezik a következő termékekkel: 

- BIOFINITY 
- OPTIONS PREMIER
- MEDIVUE PREMIER
- BIOFLEX PREMIUM

Szállítás: raktárról azonnal!

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO.HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bázisgörbület (DC) Min 8.6
Csomagban van? Igen
Átmérő (DIA) Min 14
Dioptria (PWR) Max 8.00
Dioptria (PWR) Min -12.00
Dioptria (PWR) Lépésköz 0.25