Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DISPO EXTRA UV (volt Dispo 55) - 3 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Soflex
Szállítási díj: 850 Ft
Várható szállítás: 2021. október 28.

Leírás

!!! FIGYELEM !!! Ennek a terméknek a gyártása megszűnt!

Raktárkészletünkben még számos dioptria elérhető! Kattintson az "Ajánlatkérés" gombra, írja le milyen dioptriára lenne szüksége és kollegáink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot! 

HELYETTESÍTŐ TERMÉK:

https://drdio.hu/termek/drdio-ac55--2x1db----kontaktlencse--5323/

A DISPO EXTRA UV  lencse paraméterei 100%-ban megegyeznek a Dispo 55 lencsével. 

Viselési rend: Havi csere 

Víztartalom: 55% + UV védelem
Csomagolás: 3 lencse / doboz
Forgalmazó: Soflex Ltd.

Szállítás: raktárról

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A drdio.hu SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bázisgörbület (DC) Max 8.9
Bázisgörbület (DC) Min 8.6
Bázisgörbület (DC) Lépésköz 0.1
Átmérő (DIA) Min 14.2
Dioptria (PWR) Max 8.00
Dioptria (PWR) Min -10.00
Dioptria (PWR) Lépésköz 0.25