Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
18.490 Ft
Menny.:db

Bausch & Lomb Ultra with Moisture Seal for Astigmatism (6db) - Szilikon-Hydrogél lencse

Ár:
18.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bausch & Lomb
Szállítási díj: 1.270 Ft

Kapható választék:
Jobb szem (OD)
Jobb Átmérő (DIA):
Jobb Bázisgörbület (BC):
Jobb Dioptria (PWR):
Jobb Cylinder (CYL):
Jobb Tengely (AXIS):
Jobb doboz :
Bal szem (OS)
Bal Átmérő (DIA):
Bal Bázisgörbület (BC):
Bal Dioptria (PWR):
Bal Cylinder (CYL):
Bal Tengely (AXIS):
Bal doboz :
Menny.:db

Leírás

  

• Havi viselésű kontaktlencse
• Kiterjesztett viselésre is alkalmas
• Anyaga: Samfilcon A (54%)
• Oxigénátersztés: Dk/t 114
• Víztartalom: 46%

Szállítási idő: Gyártó raktárkészetétől függően, 2-10 munkanap. 


A Bausch & Lomb legújabb generációt képviselő, legkorszerűbb, nagyon magas oxigénáteresztő képességű, havi cseréjű kontaktlencséje, melyet elsősorban nappali viseletre ajánlunk, de amennyiben az Ön életvitele úgy kívánja, akár benne is lehet aludni. A különleges lencsekialakítás és a szennyeződéseknek kitűnően ellenálló felület egész nap egyedülálló komfortérzetet biztosít.

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A drdio.hu SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

Paraméterek

Tengely (Axis) Max 180
Tengely (Axis) Min 10
Tengely (Axis) Lépésköz 10
Bázisgörbület (DC) Min 8.6
Cylinder (CYL) Max -0.75
Cylinder (CYL) Min -2.75
Cylinder (CYL) Lépésköz 0.50
Átmérő (DIA) Min 14.5
Van plán Dioptria? Igen
Dioptria (PWR) Max 6.00
Dioptria (PWR) Min -9.00
Dioptria (PWR) Lépésköz 0.25