Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.990 Ft
Menny.:db

AVAIRA VITALITY (3db) - szilikon-hidrogél kontaktlencse

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Coopervision
Szállítási díj: 850 Ft
Várható szállítás: 2021. október 28.

Kapható választék:
Jobb szem (OD)
Jobb Átmérő (DIA):
Jobb Bázisgörbület (BC):
Jobb Dioptria (PWR):
Jobb Cylinder (CYL):
Jobb Tengely (AXIS):
Jobb doboz :
Bal szem (OS)
Bal Átmérő (DIA):
Bal Bázisgörbület (BC):
Bal Dioptria (PWR):
Bal Cylinder (CYL):
Bal Tengely (AXIS):
Bal doboz :
Menny.:db

Leírás

   

Kiszerelés: 3 darab kontaktlencse

• 2 hetes kihordású kontaktlencse

• Napi viselésre alkalmas

• Anyaga: Fanfilcon A

• Oxigénáteresztő képesség: DK/t 110

• Víztartalom: 55 %

Az Avaira Vitality az Avaira márkájú lencsék frissített változata. A lencsék Fanfilcon A anyagból készülnek. A hidrofil és a szilikon komponensek egyedülálló összhatása az alapanyag természetes nedvesedését eredményezi. Nincs nedvesítő összetevő a kontaktlencse alapanyagában.

Az Avaira kontaktlencsék segítenek megőrizni szeme tisztaságát és fehérségét. Az egyedülálló Aquaform® Comfort Science™ technológiánknak köszönhetően a lencse kiválóan nedvesedik és magas az oxigén-áteresztő képessége.

Ez az egyedülálló alapanyag, amellett, hogy lágy és rugalmas lencsét eredményez, megköti a vizet a lencsében, így nincs szükség kiegészítő felületi kezelésekre vagy nedvesítő anyagok használatára. 

Az Avaira kontaktlencsék előnye az UV szűrés képessége is.

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

 

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO.HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bázisgörbület (DC) Min 8.4
Átmérő (DIA) Min 14.2
Dioptria (PWR) Max 8.00
Dioptria (PWR) Min -12.00
Dioptria (PWR) Lépésköz 0.25